Kada sve funkcioniše savršeno, to je HARMONIJA (Harmony).
Alma Harmony kombinuje pun spektar estetskih indikacija, naprednih tehnologija i izuzetnih kliničkih rezultata za stvaranje potpunog estetskog sklada.
 • Kompletno, sveobuhvatno rešenje
  Alma Harmony je snažno i sveobuhvatno rešenje za širok spektar estetskih potreba. Multiaplikativna platforma je dizajnirana za tretiranje različitih indikacija, nudeći pri tome pun opseg tehnologija, aplikatora, saveta i metoda lečenja koje postižu izvanredne rezultate.

 • Bezbedan i efikasan za sve
  Alma Harmony ima čitav niz naprednih primena koje vam omogućavaju da pružite veoma efikasne, pouzdane i bezbedne tretmane za različite zahtevne probleme sa kožom. Svaka tehnologija i pristup lečenju ima prvoklasnu evidenciju bezbednosti, a to je potvrđeno opsežnim kliničkim studijama. Lekari mogu koristiti ovo rešenje za lečenje svih delova tela, svih tipova kože i mogu zadovoljiti potrebe celokupne populacije.

 • Za sve generacije
  Harmony mogu koristiti različite generacije, a proizvod rešava estetske probleme pacijenata svih uzrasta - od tinejdžera do starijih osoba. Prilagodljivost Harmony platforme omogućava vam da obezbedite usko prilagođena rešenja za svaku starosnu grupu, pri tome gradeći i dugoročne odnose zadovoljavanjem potreba pacijenata koje se vremenom menjaju.

 • Modularnost
  Harmony platforma sastoji se od višestrukih modula koji nude snažna rešenja za 6 najvećih indikacija, od kojih se svaka može tretirati korišćenjem jedne tehnologije ili kombinacijom tehnologija i pristupa lečenju. Moduli su dizajnirani tako da funkcionišu nezavisno, ili zajedno - kao jedinstveni kohezivni i skladni sistem.

 • Spektar mogućnosti
  Spektar primena sistema Alma Harmony dodaje vašem poslovanju dokazan tok prihoda usmerenog na bolje rezultate, nudeći pri tome rast prihoda. Prednosti bezbednih i delotvornih metoda lečenja, kao i dramatični rezultati, koji ipak imaju prirodni izgled, ohrabruju pacijente da razmotre i druge metode lečenja i preporuče vaše usluge drugima, na taj način povećavajući potencijal za ostvarivanje profita. Alma Harmony sistem je nadogradiv i može se proširiti, a to vam omogućava da se specijalizujete za bilo koji estetski segment i proširite spektar svojih kliničkih usluga uz rast vašeg poslovanja.

Alma Harmony sistem je nadogradiv i može se proširiti, a to vam omogućava da se specijalizujete za bilo koji estetski segment i proširite spektar svojih kliničkih usluga uz rast vašeg poslovanja.