Potpuno novi Alma ClearLift
Prvi frakcioni laserski neablativni Q-switch Nd:YAG laser
Alma ClearLift je najsveobuhvatnije Q-Switch Nd:YAG rešenje za tretmane dostupno danas. Jedan laserski modul tretira 3 različite indikacije za sve tipove kože, sa novom i jedinstvenom tehnološkom inovacijom za svaku od indikacija.
Maksimalna snaga
Neablativni Q-Switched Nd:YAG 1064 nm laser visoke snage i KTP adapter, koji udvostručuje lasersku frekvenciju na 532 nm, ima jedinstvenu konfiguraciju sa dvostrukom laserskom šipkom koja maksimizira proizvodnju energije za veću efikasnost tretmana.
Optimalni rezultati
Tretman je baziran na jedinstvenom metodu energetske disperzije, emitujući puls uske širine sa višestrukim vrhovima energije, što dovodi do efikasnijih tretmana uz veću udobnost po pacijenta. ClearLift emituje foto akustične talase na ciljane oblasti putem lasera visokog intenziteta. Laserski impulsi se emituju u nanosekundama. Ovaj Mehanički Q-Switch efekat stvara kontrolisane dermalne povrede - jedinstveni mehanizam delovanja koji pruža optimalne rezultate za svaku od indikacija. Tretman je dovoljno snažan da rešava komplikovane nepravilnosti kože, hiperpigmentacije i tetovaže u više boja, a opet dovoljno nežan da tretira najosetljivijie delove lica, vrata ili dekoltea.
Želite da saznate više? Kontaktirajte nas još danas
Ja sam:

   Pacijent
   
    Lekar
"ClearLift je postao moj omiljeni tretman za mnogo različitih stanja: melasma, akne, crvenilo, modeliranje kože, strije, uklanjanje tetovaža. Na tržištu ne postoji drugi takav tretman, to zaista čini ClearLift izrazito jedinstvenim. Danas ne mogu da zamislim rad u mojoj klinici bez njega."
Dr. Dinko Kaliterna, Dermatologist, Poliklinika Poliderma, Dolac 1, Zagreb, Croatia Center